Du är här
Hem > Nyheter > Rasmus Hjelm och Elsa Svensson segrare i Grand Opening!

Rasmus Hjelm och Elsa Svensson segrare i Grand Opening!

Det blev Ljunghusens Rasmus Hjelm som tog hem pojkklassen när Grand Opening avgjordes i helgen på Vellinge GK i Skåne. Segraren i flickklassen blev Mariestads Elsa Svensson.

Rasmus Hjelm foto: Svenska golfförbundet

Rasmus som inlett säsongen bra segrade två slag före Dylan Patterson från Linköpings GK och ytterligare före Elvis Emanuelsson från Halmstads GK. Rasmus har sen tidigare i år en andra plats och kan nu även räkna in en seger tidigt på säsongen.

 

 

 

 

Elsa Svensson foto: Svenska golfförbundet

 

För Elsa Svensson som vann fem slag före Kajsa Arwefjäll var det årets första seger. Elsa har varit ute och spelat ett par internationella tävlingar under året med bland annat en 18.e plats i Irish Girls Open. Senast Elsa vann var på Teen Tour Future i Lidköping under 2017.

 

 

 

Resultat Grand Opening

/Mathias

Kommentera

Top
Hoppa till verktygsfältet