Du är här
Hem > Nyheter > Tävlingschemat är uppdaterat för 2018!

Tävlingschemat är uppdaterat för 2018!

Under Schema 2018 hittar ni nu tävlingsschemat för juniorerna under 2018. Norberg Open inleder tävlandet 2 april. Tävlingen som ingår i Junior Masters Invitational (JMI) avgörs på Örestads GK i Skåne. Veckan därpå avgörs Schybergs Junior Open på S.t Arilds GK även det JMI kval.

Ifjol vann Fabian Sundén dubbelt på pojksidan när han vann båda deltävlingarna. På flicksidan segrade Sara Kjellker i Norberg Open och Moa Storm Edholm segrade i Schyberg Open.

Dubbelt Ljunghusen i Norberg Open 2017

 

Teen Tour som hette Skandia Tour förra året inleder traditionsenligt med Grand Opening på Vellinge GK helgen 20-22 april. Mästare 2017 var Alice Sundberg/Isabelle Ekström på flicksidan och på pojksidan Dylan Patterson/Adam Samnegård. Stora omkastningar när Grand Opening avgjordes 2017

Dylan och Adam vann Grand Opening 2017

/Mathias

Kommentera

Top
Hoppa till verktygsfältet