Du är här
Hem > Nyheter > Global Junior Golf spelas i Sverige även 2018

Global Junior Golf spelas i Sverige även 2018

Förra året spelades en deltävling på Global Junior Golf Tour i Sverige för första gången. Swedish Junior Classic avgjordes på GolfUppsala Söderby Golf i Uppsala. Nu är det klart att Swedish Junior Classic spelas även 2018 på samma bana. Tävlingen avgörs 2-5 augusti!

Global Junior Golf är en serie av juniortävlingar som 2018 spelas i 13 länder med en världsfinal i USA i december. Tävlingen räknas in på WAGR ranking. Totalt deltar juniorer från ca 30 länder i serien. För många juniorer är detta en perfekt start för upplevelsen av internationell golf.
Tävlingen spelas 54 hål individuell slagtävling, 18 Hål per dag. GJG Kalender 2018

Förra året vanns Swedish Golf Classic av Ingrid Lindblad från Ringenäs GK och Hlynur Bergson från Island. Svensk seger när Swedish Junior Classic avgjordes

2017 års segrare av Swedish Junior Classic

 

/Mathias

Kommentera

Top
Hoppa till verktygsfältet