Du är här
Hem > Nyheter > 2017 års JMI mästare!

2017 års JMI mästare!

Finalen av Junior Masters Invitational avgjordes igår på Öijareds GK utanför Göteborg. Mästarna 2017 heter David Nyfjäll, Uppsala GK och Andrea Grimberg Lignell, Hills GK.

Inför sista rundan låg David fyra slag bakom Joel Sylvén men med en avslutade 64 runda (-7) passerade David alla och vann ett slag före Joel och Ludvig Åberg. David kommenterar segern:

– Jag spelade bra och tyckte framförallt min puttning är den största skillnaden från de andra dagarna. Jag gav mig många birdie chanser och med den puttningen jag hade blir det en bra score.

Vinnaren i pojkklassen David Nyfjäll Uppsala GK. Foto: Jmi-sweden

I flickklassen avgjordes tävlingen via särspel där Andrea Grimberg Lignell avgjorde mot Matilde Stenqvist och Anna Nordfors. Andrea som låg på 8.e plats inför avslutnings rundan gick sista dagen på 69 slag. Andrea kommenterar segern:

– Jag missade bara tre greener och nyckeln till det var att jag träffade nästan alla fairways. Särspel var inget jag hade räknat med. Jag tänkte att inför dagen ska jag försöka spela upp mig i resultatlistan men jag hade inte förväntat mig det här. Superkul!

 

Resultat JMI Finalen 2017

Eftersom flickorna spelade särspel blev det två separata prisutdelningar och bild på vinnaren i flickklassen har jag inte fått tag i än. Lägger in det så fort den är tillgänglig.

/Mathias

 

Kommentera

Top
Hoppa till verktygsfältet