Du är här
Hem > Nyheter > Klart vilka fyra lag som får göra upp i Skandia JSM!

Klart vilka fyra lag som får göra upp i Skandia JSM!

Nu är det klart vilka fyra lag som får göra upp om SM titeln för klubblag i Spanien senare i höst. Idag avgjordes nämligen de fyra återstående matcherna. Hills GK, Skaftö GK, Stockholms GK och Landeryds GK spelar slutspel i Spanien!

Hills GK – Norrköping Söderköping GK 5 – 0
Hills fortsätter att imponera och förlorar inte en enda poäng i matchspelet i helgen.

Skaftö Gk – Onsjö GK 4- 1
Skaftö lett av syskonen Marcus och Frida Kinhult slår ut överraskningen Onsjö Gk från Vänersborg. Marcus, Frida och Hugo Lantz vann sina singelmatcher. Hugo Lantz kommenterar: – Spelade väldigt stabilt och gjorde få misstag och en del birdies. Jag mötte Tobias Ruth som är väldigt duktig och jag visste att jag behövde spela väldigt bra golf för att slå honom. 

 

Charlotte Selbekk från Onsjö var imponerad av motståndet.-Vi spelade -1 i foursome och förlorade ändå på 15 hålet. Tre hål delades på birdie. De gjorde birdies på sex av de första nio hålen. 

Charlotte spelade med Anton Almen mot Isac Åreberg och Josefine Amnefjord. Josefine kommenterar: – Flow är en bra kommentar från idag. Sjukt rolig känsla när allting går vägen. Isac hade en bra dag med järnen (som vanligt) och jag hade en bra puttning. Ett sjukt härligt och starkt lag bakom peppade ju självklart också!

Skaftö GK klara för spel i Spanien!

 

Delsjö GK – Landeryds GK 1½ – 3½
Landeryd drar det längsta strået i denna på förhand ovissa match. Lovisa Gunnar och Johannes Axell vann sina viktiga singelmatcher. Johannes Axell kommenterar: – Måste säga att jag är sjukt imponerad av hela vårat lag! Alla gjorde verkligen sitt yttersta och vi var verkligen bäst när det gällde både idag och igår. Kul att vi i så jämna matcher kunde prestera så bra under press. 

 

Vasatorps GK – Stockholms GK 1 – 4
En av förhandsfavoriterna lyckas också ta sig vidare. Alice Sundberg, Ludvig Eriksson och Jakob Henriksson vann alla sina singelmatcher. Alice Sundberg kommenterar dagens spel: -Jag har spelat bra under tävlingen och puttade bra!

Alice Sundberg för Stockholms GK

Mina egna tips var att Hills, Lidingö, Stockholm och Ljunghusen skulle göra upp om det och största utmanare skulle bli Skaftö GK. Tre av de nämna fick jag in men. Landeryds GK är en erkänt duktig juniorklubb men trodde inte de skulle räcka till. Fel fick jag!

Stort grattis till Hills, Stockholm, Landeryd och Skaftö! Ska försöka boka in och följa spelet i Spanien på plats!

Sluttabell i Skandia JSM

Svenska golfförbundet

Kommentera

Top
Hoppa till verktygsfältet