Du är här
Hem > Nyheter > Stenson Sunesson Junior Challenge avgjort!

Stenson Sunesson Junior Challenge avgjort!

Efter första dagens spel av Stenson Sunesson Junior Challenge var flera favoriter med i toppen samtidigt som vi hade en hel del överraskningar. Idag avslutades tävlingen och flera spelare behöll sina positioner. Vinnarna i första Stenson Sunesson Junior Challange någonsin heter:

F13-16: Rebecca Brink Viksjö GK
F17-21: Ingrid Lindblad Ringenäs GK
P13-16: Gustav Andersson Bokskogens GK
P17-21: Albin Tidén Romelsåsens GK

Barsebäcks hemsida

I flickklassen 17-21 har Göteborgs GK Anna Nordfors tappat sin ledning. Anna har idag noterat 79 slag och blivit passerad av Ingrid Lindblad Ringenäs GK som spelat väldigt bra golf ute på banan. Ingrid gick sista dagen på 71 slag och vann med hela sju slag.

Ingrid Lindblad vinnare i F17-21 klassen!

I Flickklassen för 13 – 16 år hade Sara Ericsson från Lidingö tidigt ett grepp om tävlingen men tappade på slutet och istället vann Rebecca Brink från Viksjö GK ett slag före Louise Rydqvist Värnamo GK. Trea blev Ester Fägersten Hills GK och gårdagsledaren Sara Ericsson.

Resultat Flickor 13-16
Resultat Flickor 17-21

I pojkklassen P13-16 vann tillslut Gustav Andersson Bokskogens GK. Gustav spelade väldigt bra golf alla tre dagarna och avrundande med en 72 runda för totalt 214 slag och fem under par. Gustav vann överlägset med nio slag före Rasmus Hjelm Ljunghusens GK. I P17-21 vann tillslut Albin Tidén Romelsåsens GK två slag före Gustav Andersson Falköpings GK.

Resultat Pojkar 13-16
Resultat Pojkar 17-21

Grattis alla vinnare!

/Mathias

 

 

 

Kommentera

Top
Hoppa till verktygsfältet