Du är här
Hem > Nyheter > Tre nya segrare Skydda Junior Open och Vreta Ping Junior open avgjorts!

Tre nya segrare Skydda Junior Open och Vreta Ping Junior open avgjorts!

Den fjärde segraren kunde ni läsa om på hemsidan igår som var klar redan då hon vann förra veckans tävling på Onsjö. Ellen Andersson 16, är i storslag och vann igår Skydda Junior Open på Ulricehamns GK. På killsidan vann hemmaspelaren Adam Wallin 16, som avslutade med stabila 69 slag och vann med två slag före Skaftös Hugo Lantz.

skyddaopen
Vinnarna och tvåorna från Skydda Junior Open. Adam och Ellen i mitten.           foto: Ulricehamns GK

Skydda Junior Open

pojkar

 1. Adam Wallin Ulricehamns GK 75,69
 2. Hugo Lantz Skaftö GK 72,74
 3. Tim Torstensson Borås GK 69,78

flickor

 1. Ellen Andersson Falköpings GK  73,70
 2. Elin Esborn Delsjö GK 71,75
 3. Elin Kumlin Marks GK 74,75

Slutställning

 

Vreta Ping Junior open

Idag avgjordes tävlingen som spelades på Vreta Kloster GK. På killsidan fick Landeryds GK med sig två juniorer topp tre. Vann gjorde nämligen Olof Gunnarsson och trea blev Johannes Axell båda från Landeryds GK. På andra plats emellan dessa pojkar kom Robin Bojar från Arboga GK. På flicksidan blev det seger först efter särspel. Emma Thorngren nyligen hemkommen från USA och College och som ni kunnat läsa om på SJG tidigare vann efter första särspelshålet mot klubbkamraten Ylva Forslund. Trea blev Madeleine Sund från Kumla GK. Emma kommentarer: -Fick inte spelet att funka ordentligt men en seger är alltid en seger. 

received_1355437037881673
Emma Thorngren vinnare igen på svensk mark

pojkar

 1. Olof Gunnarsson Landeryds GK 75,70
 2. Robin Bojar Arboga GK 76,71
 3. Johannes Axell Landeryds GK 73,75

flickor

 1. Emma Thorngren, Vreta Kloster GK 80, 79 (första särspelshålet)
 2. Ylva Forslund, Vreta Kloster GK 80,79
 3. Madeleine Sund, Kumla GK 81,82

Slutställning

2972-leader.jpg

 

Vi kan även rapportera att det är färdigspelar på damernas Let Access tour där tre svenska junioramatörer deltog. Frida Kinhult Skaftö tog sig inte vidare till slutvarven medan  Beatrice Wallin Hills GK slutade delad 28.a med 74,74,76 men bäst gick Sofia Lundell som spelade på sin hemmabana PGA Nationals och slutade delad 6.a efter ronderna 72,73,69 vann tävlingen gjorde Valentine Derrey från Frankrike.

 

/Mathias

Kommentera

Top
Hoppa till verktygsfältet