Du är här
Hem > Nyheter > Norberg Open: Dubbelt Ljunghusens GK i Junior Masters Invitational

Norberg Open: Dubbelt Ljunghusens GK i Junior Masters Invitational

Samtidigt som de svenska damjuniorerna glänste i Frankrike spelades andra deltävlingen av Junior Master Invitational på Örestads GK. Nämligen tävlingen Norberg Open. 

Fabiansunden
Fabian Sundén andra raka i JMI!

Fabian Sundén är verkligen i praktslag just nu. Seger på S.t Arilds i första deltävlingen följdes idag upp med ännu en seger av Fabian från Ljungshusens GK. 140 slag över två rundor blev resultatet. Seger med sex slag före Barsebäcks Henrik Rasmusson.Det innebär att Henrik nu är klar för finalspelet senare i höst. Fabian som redan tidigare var klar i och med segern förra tävlingen kan ni läsa mer om på sidan i veckan då en intervju med denna segerrika kille kommer på hemsidan.

sarakjellker
Sara Kjellker segrade i Norberg open!                                                          foto: Svenska golfförbundet

Det var även Ljunghusens GK som vann på flicksidan då Sara Kjellker vann. Inför sista rundan leddes tävlingen av Ingrid Lindblad som tidigare vunnit på Irland men Sara gick om och vann tillslut med 1 slag före Andrea Grimberg-Lignell. Ingrid föll tillbaka sista rundan och slutade på 3.e plats. Vi gratulerar Sara och Andrea till finalspelet på Öijared GK i höst.

 

Resultat:

Herrjuniorer

1.Fabian Sundén 140 slag
2. Henrik Rasmusson 146 slag
3. David Lundberg 147 slag

Damjuniorer
1. Sara Kjellker 149 slag
2. Andrea Grimberg-Lignell 150 slag
3. Ingrid Lindblad 151 slag

 

 

 

Kommentera

Top
Hoppa till verktygsfältet