Du är här
Hem > Internationellt > Tilda Larsson och Amanda Jakobsson vann igår!

Tilda Larsson och Amanda Jakobsson vann igår!

Tildalarsson
Tilda Larsson

Det blev två svenska segrar borta i USA sent i går kväll svensk tid. Dessutom satte Tilda rekord för sin skola med 3.e segern för året!

Talangen Tilda Larsson från Emmaboda som läser och spelar golf på Barry University vann sent igår kväll Barry Invitational. En lagtävling där skolorna möter varandra. Barry University slutade tvåa men det fanns även en individuell klass i tävlingen och med ronderna 72, 73 och 69 vann Tilda tävlingen. Hon avrundade med 3 birdies på de sista fem hålen!

Tilda läser andra året på skolan och detta var hennes 5.e seger. Som rookie på skolan vann hon två tävlingar och segern igår var hennes 3.e denna säsongen vilket är nytt rekord för Barry University. Tilda har slutat topp 10 i samtliga tävlingar denna säsongen och varit topp 5 vid sju tillfällen.

web-marie-coors_9736

Även Lysegårdens Amanda Jakobsson vann för sitt ST Leo när The Babs Steffens invitational avgjordes. Ronderna 73,71, 68 räckte för seger.

 

/Mathias

 

Kommentera

Top
Hoppa till verktygsfältet